Dental Alliance
November 28, 2023

Aplicatia SUMAL a dus la descoperirea unui transport ilegal de lemn pe E85 la Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 18.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că un ansamblu de vehicule ce se deplasează pe Drumul Național 2, transportă material lemnos fără proveniență legală.

La scurt timp, ansamblul de vehicule a fost depistat de polițiști și întrucât existau suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, au fost efectuate verificări, constatându-se faptul că transportul nu a fost pornit în aplicația SUMAL.

Astfel, a fost solicitat sprijinul polițiștilor Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, ansamblul de vehicule transporta cantitatea de 50,501 m.c. cherestea răşinoase, în valoare de aproximativ 44.000 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de material lemnos, fiind predat Ocolului Silvic Roman, precum și a ansamblului de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 68, alin. 2 din Legea 46 din 2008, republicată.

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap