Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Aproape 2.900 de locuri scoase la concurs în şcolile de poliţie, jandarmi şi pompieri

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Aproape 2.900 de locuri au fost scoase la concurs în instituţiile de formare a agenţilor de poliţie şi subofiţerilor ale Ministerului Afacerilor Interne. Cererile de înscriere pot fi transmise începând de joi, 20 aprilie 2023.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat într-un comunicat de presă că pentru formarea agenţilor de poliţie au fost scoase la concurs 1.340 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina şi 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca, iar pentru pregătirea agenţilor de poliţie de frontieră 240 de locuri la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea.

Subofiţerii jandarmi se vor forma în Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani şi în Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” – Fălticeni, ambele având scoase la concurs câte 350 de locuri.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt disponibile 300 de locuri (pentru calificările subofiţer de pompieri şi protecţie civilă/ maistru militar auto).

Cererile de înscriere se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unităţii de recrutare, în perioada 20 aprilie – 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Pentru constituirea dosarului de recrutare, candidaţii depun documentele solicitate până la data de 15 mai 2023.

Mai multe detalii privind organizarea şi desfăşurarea, în sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unităţile de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne pot fi obţinute accesând site-ul MAI, secţiunea Carieră/ Instituţii de învăţământ/formare profesională.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.