Așa cum era de așteptat, elevii vor avea parte de o mini-vacanță în weekendul alegerilor

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat ce se va întâmpla la nivelul școlilor din România în perioada alegerilor ținând cont de pandemia de coronavirus și de măsurile necesarea pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

Potrivit ministrului, școlile vor fi închise în ziua de vineri, înainte de alegeri, precum și luni și marți, după alegeri.

Este o hotărâre care s-a dat după consultarea Grupului Științific, într-adevăr, se fac niște dezinfecții terminale, care au anumiți timpi și pentru a avea siguranța și a nu a mai avea efectele pe care le-am avut la începutul anului cu acele dezinfecții făcute în școli și cu intoxicarea copiilor. O să avem vineri închisă școala, luni și marți închisă școala”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, citat de gandul.ro

În această situație se ridică întrebarea evidentă dacă deschiderea anului școlar – în condițiile în care s-a făcut acest lucru – era absolut necesar, sau dacă elevii ar fi putut aștepta trecerea alegerilor și abia apoi să înceapă școala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.