Dental Alliance
November 29, 2023

Astăzi, de Înălțarea Domnului, am comemorat împreună Ziua Eroilor, un moment solemn în care ne-am reamintit și am adus un omagiu celor care și-au dat viața pentru libertatea și demnitatea noastră!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În fața Monumentului Eroilor, ne-am regăsit într-un gest de respect și adâncă recunoștință față de eroii noștri. Am reflectat asupra sacrificiilor făcute de acești bravi oameni care și-au pus patria mai presus de propria lor viață. Curajul și devotamentul sunt puteri care pot schimba cursul istoriei și pot menține flacăra democrației și libertății mereu aprinsă.
Într-un gest de recunoștință, am depus coroane de flori și am ținut un moment de reculegere în memoria celor căzuți. A fost un prilej de a transmite respectul și admirația față de jertfa lor, care a fost și va rămâne un exemplu.
Mă bucur că evenimentul de astăzi ne-a arătat, încă o dată, că suntem o comunitate unită și solidară. Împreună, putem păstra vii valorile și idealurile pentru care acești eroi și-au dat viața.
Le mulțumesc tuturor celor prezenți, membrilor Armatei – Bazei 3 Logistică „Zargidava” Roman, pentru participarea lor la acest moment important. Respectul și recunoștința față de eroii noștri vor continua să ne călăuzească în eforturile de a construi un viitor mai bun pentru toți romașcanii.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap