January 21, 2022

Astăzi trebuie să fim alături de Alessandro Mucea, votându-l în MAREA FINALĂ SuperStar

 

La doar 18 ani, tânărul Alessandro Mucea din Cotu Vameș, Neamț este deja un mare artist și un munte de emoție transmisă prin muzică ce a cucerit jurații și publicul emisiunii SuperStar difuzate de PRO TV. Superstar România a debutat în toamna anului 2021 şi îi are ca juraţi pe patru dintre cei mai cunoscuți muzicieni ai României: Carla’s Dreams, Smiley, Marius Moga şi Raluka.

În luna septembrie, Alessandro urcat prima dată pe scena de la „SuperStar”, acolo unde a interpretat melodia „La Boheme” a lui Charles Aznavour. I-a convins din prima clipă pe jurații care l-au trimis în etapa urm

Deși a pornit în concurs timid, cu o lipsă de încredere în el însuși și cu o poveste de viață impresionantă, Alessandro a reușit pe parcursul competiției să își regăsească adevărata valoare. Îi plac foarte mult baladele și melodiile în limba franceză și este cel mai mare critic al său. Cei mai mari susținători sunt profesoara de canto și frații lui. Este recunoscător tuturor celor care îl susțin și spune că mesajele de încurajare pe care le primește îi dau încredere să meargă mai departe.

Prima gală live a emisiunii a avut loc miercuri, 1 Decembrie, când zece concurenţi au cântat pentru calificarea în etapa următoare. Numai opt dintre ei au convins publicul, printre care s-a numărat și Alessandro.

În cel de-al treilea show LIVE de vineri, 10 decembrie, Alessandro Mucea a încântat juriul și publicul cu piesa ”Way Down We Go”, semnată Kaleo.  După momentul spectaculos de pe scenă, Alessandro Mucea a primit aprecierile juraților.

Susținut de public, Alessandro Mucea, astăzi ar putea câștiga Marea Finală. Succes!

 

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.