Suplimente Alimentare Imunyze

Atac cibernetic complex la Rompetrol, cu impact asupra unor servicii. DNSC confirmă incidentul de securitate cibernetică

Acoperisul1

Condor Resort

DNSC a fost notificat, luni, de către compania Rompetrol cu privire la un atac cibernetic complex care a avut impact asupra unor servicii. Compania a sistat temporar funcționarea site-urilor și a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice.

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) a fost notificat de către compania Rompetrol cu privire la un atac cibernetic complex care a avut impact asupra unor servicii.

„Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcționarea site-urilor și a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice. Activitatea rafinăriei Petromidia nu este afectată, iar activitatea benzinăriilor Rompetrol se desfășoară normal, clienții având la dispoziție opțiunea plății în numerar sau prin card bancar”, potrivit comunicatului de presă.

Echipa Directoratului se află în contact permanent cu organizația afectată pentru remedierea problemei, oferind asistența necesară în acest caz.

sursă: Mediafax

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.