June 16, 2021

Atac terorist la Viena. Mai mulți răniți, luări de ostatici, cel puțin o persoană ucisă. Acțiune de amploare a poliției

Acțiune de amploare a Poliției în centrul Vienei, luni seara, unde sunt relatări despre focuri de armă, persoane rănite, luări de ostatici și cel puțin o persoană ucisă.

 

Ministrul de interne austriac a numit oficial incidentul ca ”atac terorist”.

UPDATE: 15 persoane au fost rănite în atacul din Viena, potrivit unui nou bilanț oficial. O persoană a murit și mai multe sunt rănite grav, inclusiv un polițist. Un atacator a fost ucis de poliție. Polițiștii acționează în 6 locații, scrie digi24.ro.

Mai multe persoane au fost rănite, a anunțat poliția, care a făcut un apel către locuitori să stea departe de locurile publice și de mijloacele de transport.

 

UPDATE Poliția vieneză anunță șase locuri unde ar avea loc atacurile, un mort și mai mulți răniți și spune că este confirmat decesul unei persoane.

Cel puțin o persoană a murit, potrivit Der Standard, informație confirmată și de Poliție, ulterior.

Unul dintre atacatori „ar fi murit, altul ar fi fugit” şi o persoană a fost arestată, a precizat Ministerul de Interne, citat de agenţia de presă austriacă APA.

Sky News relatează că un ofițer de poliție a fost rănit grav, iar o persoană ar fi fost ucisă în schimbul de focuri. Informația despre persoana ucisă vine de la ziarul Falter, care citează ca sursă ministerul de interne al țării.

 

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.