Suplimente Alimentare Imunyze

Atenție la VÂNZAREA pașapoartelor! Nu pot fi folosite programările altora

Acoperisul1

Condor Resort

Prefectura București atrage atenția că nu pot fi folosite programările altora pentru pașapoarte. Precizarea vine după ce au apărut informații potrivit cărora programările ar fi scoase la vânzare.

În ce privește vânzarea programărilor către alte persoane, Prefectura București menționează că nu a primit asemenea reclamații, dar dacă vor exista suspiciuni cu privire la aceste aspecte, va sesiza organele abilitate.

„Mai mult, informăm cetățenii că nu este posibil să folosească programarea altcuiva și să nu dea curs unor astfel de <oportunități>, având în vedere că programările se fac sub nume propriu, ele fiind netransmisibile, aplicându-se doar persoanelor care au solicitat eliberarea pașapoartelor”, transmite Prefectura.

De altfel, prefectul Capitalei a dispus mărirea programului de lucru al ghișeelor până la ora 20.00, de luni până vineri și lucrul cu publicul în zilele de repaus săptămânal (sâmbăta și duminica) în intervalul 8.00 – 16.00, suplimentarea personalului prezent la lucru, astfel încât toate ghișeele să poată prelua cereri și preluarea tuturor solicitărilor de eliberare pașapoarte pentru care nu exista programare prealabilă. MEDIAFAX

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.