Dental Alliance
March 24, 2023

Atenție, șoferi! Ceață densă cu vizibilitate redusă pe mai multe drumuri din Neamț

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Traficul se desfășoară duminică, în condiții de ceață densă, cu vizibilitate redusă, pe mai multe drumuri din țară. În unele zone, vizibilitatea în trafic este sub 50 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că duminică, 209 noiembrie, ora 12:00, sunt semnalate condiții de ceață densă, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Se înregistrează ceață pe mai multe artere rutiere din județele Neamț, Botoșani, Tulcea și Constanța.

De asemenea, sunt semnalate și precipitații sub formă de ploaie și se circulă în condițiile unui carosabil umed, cu vizibilitatea bună, pe majoritatea arterelor rutiere din țară.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza în mers, sporind atenția la volan, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, să mărească distanța de siguranță între vehicule şi să evite manevrele riscante sau depășirile periculoase.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap