Dental Alliance
November 29, 2023

ATENȚIE, ȘOFERI! Zilele Romanului blochează unele străzi din Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Primăria municipiului Roman anunță, pe pagina de facebook a instituției că, pe perioada desfășurării evenimentelor dedicate Zilelor Municipiului Roman, unele porțiuni ale centrului municipiului vor fi blocate, astfel că accesul auto va fi imposibil.
În atenția conducătorilor auto!
Pentru amenajarea teraselor de alimentație publică și a zonelor comerciale, respectiv pentru realizarea spectacolelor de divertisment cu ocazia „Zilelor Municipiului Roman”, începând de astăzi, 18 mai și până luni, 23 mai, este necesară blocarea accesului în parcarea din proximitatea Colegiului Național „Roman-Vodă”, precum și blocarea permanentă a străzii Libertății, de la intersecția cu strada Unirii până la intersecția cu Bulevardul Roman Mușat, conform H.C.L. nr. 78 din 28.04.2022.
Riveranii care dețin permis de parcare în aceste zone, în intervalul menționat, pot parca în mod gratuit autoturismul pe orice alt loc de parcare cu plată din municipiu.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap