March 9, 2021

Au început audierile, după tragedia din Neamţ, a anunţat Parchetul. S-a stabilit şi locul din care s-a declanşat incendiul

Parchetul general a anunţat că au început audierile în cazul tragediei din Neamţ şi s-a stabilit şi locul din care a pornit incendiul, în secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean.

orităţile informează că au fost dispuse ordonanţele de efectuare a necropsiei victimelor şi au fost finalizate patru dintre necropsiile dispuse, iar procedura medico-legală corespunde patologiei pentru care au fost tratate victimele – cazuri tip Covid.

Procurorii informează că în salonul incendiat a fost stabilit locul din care s-a declanşat incendiul şi vor fi ridicate dispozitive şi echipamente medicale, în vederea expertizării. Cercetarea locului faptei va continua în cursul zilei de 16 noiembrie.

De asemenea, au fost predate înscrisuri de către reprezentanţii spitalului, urmând să se analizeze dacă acestea răspund problemelor din anchetă şi în ce măsură este necesar să fie ridicate și alte înscrisuri.

Au fost stabilite persoanele care vor fi audiate şi au început audierile.

Parchetul General: “Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.