Dental Alliance
April 14, 2024

Au început lucrările de modernizare din cartierul Nicolae Bălcescu! Este refăcut sistemul rutier pe străzile: Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În acest moment se lucrează la pregătirea terasamentului pentru partea carosabilă și trotuare, după care vom trece efectiv la turnarea asfaltului, pe aceste ultime străzi rămase nemodernizate din cartierul Nicolae Bălcescu.
Înainte de această etapă a fost realizată rețeaua de canalizare și cea de preluare ape pluviale, pentru că este foarte important ca odată ce turnăm asfaltul să nu mai fim nevoiți să intervenim în subteran.
Concret intervenim pe o lungime de 1682 metri, realizând un sistem rutier nou pe o suprafață de 9390 mp. Etapele presupun compactarea unei fundații din balast de 25 cm, montarea unui geotextil pe întreaga suprafață de 9390 mp, așezarea unui strat de bază macadam de 8 cm, turnarea unui strat de legătură BADPC 22,4 de 6 cm grosime și turnarea stratului de uzură BAPC 16 de 4 cm grosime. Se vor monta borduri mari pe o suprafață de 3308 metri liniari, borduri mici – 3260 metri liniari și vor fi executate trotuare din pavele pe o suprafață de 2272 metri pătrați.
Toate aceste lucrări se ridică la o valoare de 2.687.587 lei cu TVA și au termen de finalizare – noiembrie 2023. Așa cum v-am obișnuit, vă țin la curent cu fiecare investiție din municipiul Roman!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.