Dental Alliance
February 21, 2024

Autocar cu 25 de români, implicat într-un teribil accident în Bulgaria. Trei persoane au murit și alte 9 au fost rănite

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Cumplit accident rutier produs, sâmbătă dimineață, în Bulgaria, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România. Trei persoane au murit și alte 9 au fost rănite. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, puțin după ora 01.00, pe tronsonul dintre Veliko Tarnovo – Ruse.

Din primele informații, autocarul a lovit în plin un autoturism înmatriculat în Olanda, parcat pe marginea drumului.

Autocar cu 25 de români, implicat într-un teribil accident în Bulgaria. Ce spune Raed Arafat

Cinci români vor fi transportaţi, sâmbătă, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca din Capitală, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„Pentru cei cinci pacienţi care sunt la spitalul din Veliko Târnovo am trimis o echipă de evaluare, care a sosit la 10,50”, a spus Arafat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. Echipa s-a deplasat cu elicopterul, va prelua un pacient şi se va întoarce pentru a transporta un al doilea rănit, tot la Spitalul Floreasca.

De asemenea, potrivit şefului DSU, încă trei elicoptere din Craiova, Galaţi şi Constanţa vor prelua câte un rănit român, pentru a-l aduce pentru tratament sau continuarea evaluării medicale. „Toţi vor veni la Spitalul Floreasca, care a fost înştiinţat şi este pregătit să îi primească”, a subliniat Arafat.

Românii au suferit diferite traumatisme, iar unul dintre ei a fost supus unei intervenţii medicale, la spitalul din Bulgaria.

Patru persoane au murit, vineri noaptea, într-un accident în care a fost implicat un autocar românesc, lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, a informat sâmbătă dpa. Naţionalitatea acestora încă nu este identificată, a precizat sursa citată.

Accidentul s-a soldat de asemenea cu opt răniţi, dintre care unul este în stare critică, a anunţat poliţia bulgară.

Autocarul cu 25 de pasageri se îndrepta spre România, venind de la Istanbul, scrie presa de la Sofia. Vehiculul s-a ciocnit cu un automobil înregistrat în Olanda, parcat pe marginea drumului. Pasagerii şi şoferul acestuia tocmai ieşiseră din maşină şi au supravieţuit. AGERPRES

sursa foto: trud.bg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.