Un autocar in care se aflau 61 de persoane, copii si insotitorii lor, din Piatra Neamt, a iesit de pe sosea in dreptul localitatii vrancene Bizighesti, pe DN 2 E 85, noteaza stirileprotv.ro

Accidentul s-a petrecut dupa ce prezoanele uneia dintre roti au cedat, iar masina plina cu pasageri a ajuns in afara carosabilului. La ora transmiterii acestei stiri, pasagerii au fost preluati de alt autocar. Potrivit reprezentantilor IPJ Vrancea, incidentul s-a produs in localitatea Bizighesti, pe DN 2 E 85, cand un autocar in care se aflau zeci de persoane a iesit in afara partii carosabile dupa ce prezoanele au cedat, iar masina a ramas fara o roata.

Conform IPJ Vrancea, in urma incidentului nici o persoana nu a fost ranita, iar traficul a fost restrictionat pe un sens cateva zeci de minute.

Potrivit directorului DJTS Buzau, Cosmin Pororo, autocarul plecase de la Piatra Neamt si se indrepta spre judetul Buzau, grupul fiind asteptat in tabara de la Poiana Pinului.

In autocar, s-ar afla 61 de persoane, copii mai mari de clasa a V-a si insotitorii lor. Din primele date a reiesit ca nici o persoana nu ar fi fost ranita in urma accidentului. (sursa video : monitorul vrancea)