Dental Alliance
November 27, 2022

Autoturism strivit de un copac, în comuna Horia. Două persoane necesită îngrijiri medicale

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

In această dimineață,  prin apel la 112,, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier în comuna Horia, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată deoarece un copac a căzut  peste un autoturism.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA).
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism peste care a căzut un copac. Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, era ieșit din autoturism. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
O altă persoană, pasageră în celălalt autoturism, a necesitat îngrijiri medicale.  O femeie de 73 de ani a fost preluată de echipajul SMURD EPA și transportată la CPU Roman.
Pompierii au acționat pentru îndepărtarea copacului căzut peste autoturism și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.