January 29, 2022

AUTOVEHICUL FURAT DIN OLANDA, GĂSIT ÎN NEAMȚ

Fereastra1

Astăzi, 30 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat o percheziție, în Târgu-Neamț și au ridicat un autoturism , ce figura furat de pe teritoriul Olandei.

La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ,  au acționat pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

Astfel, în urma unei percheziții, la un imobil din Târgu Neamț, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, un autoturism înmatriculat în Olanda, ce figura furat de pe teritoriul acesteia, din data de 20 aprilie a.c.

Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente şi înscrisuri referitoare la autoturismul în cauză.

2 persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Neamţ, în vederea audierii.

Față de acestea, polițiștii continuă cercetările, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând să fie documentată întreaga activitate infracțională.

La activități au participat polițiști de ordine publică și criminaliști din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.