PSD Roman

September 24, 2020

Avea mandat de arestare pentru jefuire și se plimba prin Roman

Investigațiile efectuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au condus la depistarea unui bărbat de 31 de ani, din Roman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Bahna, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Întrucât bărbatul nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă.

În fapt, la data de 6 mai a.c., în timp ce acesta se afla pe o stradă din Roman, prin constrângere fizică şi exercitarea de acte de violenţă, ar fi smuls de la persoana vătămată 100 de lei.

Bărbatul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.