Dental Alliance
March 22, 2023

AVERTIZARE! In masivul Ceahlau si in toata zona montana a Judetului Neamt continua sa ninga ,startul de zapada depasind pe alocuri 50 cm

YRY Residence

AVERTIZARE! In masivul Ceahlau si in toata zona montana a Judetului Neamt continua sa ninga ,startul de zapada depasind pe alocuri 50 cm. Ninsorile vor continua pana miercuri sau joi iar temperaturile prognozate vor cobora in jurul valorilor de -22 grade , temperaturile resimtite in vant fiind considerabil mult mai scazute.
In urmatoarele patru zile drumetiile montane nu sunt recomandate traseele montane fiind greu accesibile iar riscul de hipotermie extrem de mare. Spre sfarsitul saptamanii vom reveni cu un comunicat referitor la starea traseelor , la traseele considerate sigure si la eventualul risc de avalansa pe anumite zone.
Traseele Cascada Duruitoarea – Piciorul Schiop- Dochia si Izvorul Muntelui – Poiana Maicilor -Ocolasul Mic – Cabana Dochia sunt inchise /nerecomandate traficului turistic.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap