Dental Alliance
September 25, 2023

Bărbat arestat preventiv pentru mai multe infracțiuni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de  10 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o femeie de 66  de ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în noaptea de 10 iulie a.c., în jurul orei 02:00, persoane necunoscute ar fi pătruns, în curtea exterioară a unui restaurant din municipiul Roman, unde ar fi încercat să deschidă un autoturism, ce se afla parcat în respectiva locație.

În timpul efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Roman, cu privire la faptul că la data de 10 iulie a.c., în jurul orei 06:00, persoane necunoscute ar fi încercat să sustragă bani din interiorul unui aparat de cafea, amplasat în fața unui magazin, din municipiul Roman. Persoana în cauză, un tânăr de 29 de ani, din Roman, a fost identificat de polițiști.

În urma probatoriului administrat, la data de 12 iunie a.c., bărbatul în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de furt calificat, în formă continuată. La aceeași dată, tânărul de 29 de ani a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap