January 28, 2021

Bărbat de 30 de ani, din Răucești, în spital în urma unui accident. Acesta avea permisul suspendat!

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 15 C, soldat cu vătămare corporală a unei persoane.

Din cercetările preliminare a reieșit că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe strada Rugina din Oglinzi, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani, din Pângărați, care circula pe DN 15 C, din direcția Brusturi-Tîrgu-Neamț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a bărbatului din Răucești, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că acesta are suspendat dreptul a conduce vehicule pe drumurile publice.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor  de vătămare din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.