Dental Alliance
August 8, 2022

Bărbat de 48 de ani, din Neamț, tâlhărit în propria casă

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

La data de 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din Piatra Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 17 mai 2021,  în timp ce doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, din Girov și Vânători-Neamț, se aflau în incinta locuinței bărbatului de 48 de ani, profitând de faptul că acesta se afla sub influența alcoolului, ar fi exercitat acte de violență asupra sa, după care i-ar fi sustras mai multe aparate electronice precum și bunuri de uz personal.

Ulterior, pentru a-și asigura scăparea, unul dintre tineri l-ar fi lovit cu palmele în zona feței pe bărbatul în cauză.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus, la data de 2 august 2021, la identificarea și depistarea în localitatea Girov, a persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, iar în urma documentării activității infracționale au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoriei Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.