January 18, 2021

Bărbat de 59 de ani, plecat de acasă de pe 21 iulie, căutat de familie și de Poliție. Dacă aveți detalii, sunați la 112!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului STAHIE AUREL, de 59 de ani, din Țibucani.

La data de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 57 de ani, cu privire la faptul că, fratele său STAHIE AUREL, de 59 ani, din Țibucani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 21 iulie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,75- 1,85 m, greutate – 65 – 70 kilograme, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă gri/negru, pantaloni tip jeans de culoare albastră iar pe cap purta un fes de culoare negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Țibucani și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.