Oana Bulai

December 2, 2020

Bărbat din Dulcești reținut după ce a lovit cu cuțitul doi tineri din localitate

Un bărbat de 33 de ani, din Dulcești, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi lovit două persoane cu un obiect tăietor-înțepător.

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați  de către un tânăr de 21 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că atât el, cât și un alt tânăr, au fost agresați de către un bărbat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce tânărul de 21 de ani, se afla pe un teren viran din localitate, împreună cu un tânăr de 24 de ani, pe fondul unui conflict spontan cu un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, cei doi au fost loviți în zona abdomenului cu un obiect tăietor-înțepător.

În urma documentării activității infracționale, la data de 13 septembrie polițiștii au depistat și reținut pentru 24 de ore bărbatul de 33 de ani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.