Dental Alliance
February 1, 2023

Bărbat din ION Creangă, dat dispărut de nevastă

YRY Residence

Acoperisul1

La data de 6 august a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie, de 61 de ani, din Ion Creangă, cu privire la faptul că, la data de 26 iulie a.c., soțul său CONDURAT NECULAI în vârstă de 60 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul din localitatea Ion Creangă și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.75 m, greutate – 85 de kilograme, păr grizonat, statură atletică, ochi verzi, faţă ovală, frunte normal, păr alb şi calviţie în partea superioară.

Îmbrăcăminte: pantaloni tip trening gri sau culoare închisă, tricou cu dungi orizontale multicolor, pantofi sport de culoare închisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Ion Creangă și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap