Dental Alliance
December 11, 2023

Bărbat din Oniceni prins cu trufe în valoare de 66.000 de lei

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ștefan cel Mare au acționat pe linia protejării fondului forestier naţional.

Astfel, în jurul orei 16:30, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa în localitatea Tupilați.

Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor efectuate de polițiști, s-a procedat la urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 1 km, autoturismul fiind oprit de polițiști pe un teren agricol.

Polițiștii au precedat la imobilizarea conducătorului auto, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Oniceni.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 88,85 kg de trufe negre, în valoare de aproximativ 66.000 de lei, care ar fi fost recoltate din fondul forestier, fără a deține autorizație.

Polițiștii au confiscat cantitatea de trufe și au predat-o specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Roman.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010 R privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap