Dental Alliance
October 1, 2023

Bărbat din Roman reținut pentru violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere și ultraj

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie de 43 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, soțul său provoacă scandal la domiciliu, distrugând mai multe bunuri.

La fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț care au identificat persoana reclamată, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Roman.

Acesta având asupra sa un cuțit ar fi adresat amenințări forțelor de intervenție, după care s-ar fi încuiat în interiorul locuinței în care se afla soția și doi copii minori, cu vârste de 10, respectiv 17 ani.

Având în vedere starea de pericol iminent și modul de manifestare al persoanei în cauză, forțele de intervenție au pătruns în interiorul imobilului, procedând la imobilizarea bărbatului.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție, pentru audieri iar în urma documentării activității infracționale a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere și ultraj.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap