June 17, 2021

Bărbat din Roznov reținut de polițiști pentru că nu ar fi respectat ordinul de protecție

Un bărbat din Roznov a fost reținut de polițiști pentru că nu ar fi respectat ordinul de protecție emis de instanță.

La data de 1 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au depistat și reținut un bărbat, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Față de acesta, în vârstă de 37 de ani, din Roznov, Judecătoria Piatra Neamț a dispus la data de 29 martie a.c., printr-un ordin de protecție, obligaţia ca timp de șase luni să nu se apropie de tatăl său. La data de 30 martie a.c., bărbatul s-a deplasat la domiciliul tatălui său, unde a încercat să pătrunda în interior, nerespectând astfel măsurile dispuse în ordinul de protecție. În acel moment, tatăl său, un bărbat de 62 de ani, a sesizat polițiștii care, luând act de cele petrecute i-au întocmit persoanei în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. (sursa IPJ Neamț)

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.