San Marco Roman
Sun. Sep 15th, 2019

Bărbat din Tupilați, de 53 de ani, reținut pentru încălcarea restricției de a se apropia de propria mamă

La data de 13 martie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au identificat și reținut un bărbat, de 53 de ani, din Tupilați, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Din cercetările efectuate a reieșit că la data de 12 martie a.c., pe fondul unor neînțelgeri, bărbatul și-ar fi lovit mama, o femeie de 81 de ani, din Tupilați, fapt pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună și să păstreze o distanţă de minim 50 de metri faţă de aceasta.

Întrucât la data de 13 martie a.c., acesta ar fi încălcat obligațiile dispuse, a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor. În urma audierilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamț.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive. (sursa – IPJ Neamț)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.