Dental Alliance
February 21, 2024

Bărbat găsit drogat la volan pe bulevardul Republicii, în municipiul Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Roman, 16 septembrie 2023 – Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au efectuat o oprire în trafic pe bulevardul Republicii, în municipiul Roman, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 08:30, în cazul unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Doljești.

În timpul exercitării atribuțiilor lor de serviciu pentru supravegherea și controlul traficului rutier, polițiștii au observat comportamentul suspect al șoferului și au decis să îl oprească pentru verificări suplimentare. Conducătorul auto a fost supus unui test cu aparatul drugtest, care a indicat un rezultat pozitiv pentru prezența Benzodiazepinei în sistemul său.

În consecință, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele șoferului, acuzându-l de săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Această infracțiune este gravă, deoarece pune în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic și a pietonilor.

IPJ Neamț a declarat că vor continua investigațiile în acest caz și că șoferul riscă sancțiuni legale grave, inclusiv suspendarea permisului de conducere și amenzi substanțiale, în conformitate cu legislația rutieră în vigoare.

Evenimentul reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a evitării consumului de substanțe care pot afecta abilitățile de conducere. Poliția își intensifică eforturile pentru a menține siguranța pe drumurile publice și pentru a preveni astfel de incidente grave.

În final, este important ca toți șoferii să fie conștienți de riscurile asociate consumului de substanțe care pot influența capacitatea de conducere și să evite să se urce la volan sub influența acestora pentru a proteja viețile lor și ale celorlalți participanți la trafic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.