Suplimente Alimentare Imunyze

Bărbat scos mort dintr-o fântână din satul Crăiești, comuna Bozieni

Acoperisul1

Condor Resort

În jurul orei 12:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane dintr-o fântână din satul Crăiești,  comuna Bozieni.
La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Poienari, un echipaj SMURD de la Detașamentul Roman, alpiniști din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și voluntari din cadrul SVSU Bozieni.


Din interiorul unei fântâni cu o adâncime de aproximativ 10 m, pompierii au scos un bărbat de 41 de ani, ce nu prezenta semne vitale.

Polițiștii din Ion Creangă, județul Neamț, au fost sesizați sâmbătă că într-o fântână din localitatea Bozieni se află trupul unui bărbat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitate Bozieni .

Un echipaj medical a constatat decesul acestuia.

În urma examinării corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.