December 6, 2021

Barurile si alte unități din mai multe comune din Neamț, verificate

O importanță semnificativă în evoluția incidenței persoanelor confirmate pozitiv o are responsabilitatea fiecăruia dintre noi, în respectarea prevederilor legale, pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, motiv pentru care activitățile de informare și verificare a acestora sunt desfășurate în permanență.

La data de 7 noiembrie a c , polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, au desfășurat acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate zonele aglomerate, restaurantele și localurile publice, precum și mijloacele de transport în comun.

Echipele de control au aplicat 90 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11.700 de lei, dintre care  52 sancțiuni pentru abateri privind legislația rutieră, 25 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 7 pentru nerespectarea dispozițiilor Legii 61 și 4 sancțiuni pentru nerespectarea altor dispoziții legale.

Polițiștii au reținut 1 permis de conducere, pentru nerespectarea normelor rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce și au retras 4 certificate de înmatriculare, pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale.

Pe timpul desfășurării acțiunii polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii vor continua acțiunile de informare a cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.