September 26, 2020

Bătaie cu parii, la Cordun, din cauza unor cai. Un bătrân a ajuns la spital în comă, alte trei persoane au fost rănite!

Patru persoane au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență din Roman, în urma unei încăierări care a avut loc în comuna Cordun, în data de 2 iulie, în jurul orei 23.00. Acestea au fost preluate de cadrele medicale în stare destul de gravă, o persoană în vârstă de 75 de ani fiind în comă de gradul II-III. Ceilalți, un bărbat de 43 de ani, soția lui, în vârstă de 40 de ani și băiatul lor de 12 ani aveau traumatisme în zona capului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, între membrii unei familii din localitatea Cordun, există un conflict mai vechi generat de faptul că stânele pe care aceștia le dețin se învecinează, iar animalele acestora trec deseori de pe o proprietate pe alta”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, pentru zch.ro.

Situația a fost creată de trei cai, care ar fi trecut de pe o proprietate pe cealaltă, deținută de persoana în vârstă de 75 de ani. 

Bărbatul de 43 de ani, împreună cu soția sa, o femeie de 40 de ani și un minor, de 12 ani, s-au deplasat în zona respectivă, pentru a recupera cabalinele. La scurt timp, aceștia au fost observați de bărbatul de 75 de ani și de nepotul acestuia, un tânăr de 20 de ani care, împreună cu un bărbat de 35 de ani și o femeie de 32 de ani s-au deplasat la fața locului, unde s-ar fi lovit reciproc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.