April 17, 2021

Bătaie într-un spațiu comercial. Poliția a intervenit și l-a reținut pe agresor

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

La data de 26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Botești, cu privire la faptul că fratele său a fost victima unei agresiuni.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de ani, se afla în interiorul unei societăți comerciale din Barticești, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan a fost agresat fizic cu un obiect contondent de către un alt tânăr de 20 de ani, din Botești.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ieri, 27 decembrie, în baza constatării medico-legale precum și probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.