Casa Județeană de Pensii Neamț a realizat distribuirea electronică a celor 222 de bilete din seria cu intrare în stațiunile de tratament, în 24-27 iunie 2017. Alocarea acestor bilete s-a făcut în funcție de ierahizarea cererilor, dată de ordinea descrescătoare a punctajelor individuale ale solicitanților, rezultate din însumarea numărului de criterii prevăzute de regulamentul de distribuire, instituit de Casa Națională de Pensii.

Biletele de tratament sunt distribuite în 21 de stațiuni în care Casa Națională are propriile unități de cazare, sau are contracte cu societăți de turism. Este vorba de stațiunile: Nicolina, Amara, Covasna, Sovata, Sângeorz- Băi,Olănești, Bălțătești, Moneasa, 1 Mai-Oradea, Pucioasa, Lacul Sărat, Căciulata, Târgu Ocna, Saturn, Slănic Moldova, Tușnad, Sarata Monteru, Mangalia. Pensionarii selectați pe baza criteriilor amintite vor fi înștiințați telefonic, de către salariații Casei Județene de Pensii, sau pot verifica singuri listele afișate la sediul Casei din Piatra Neamț și la punctul de lucru de la Roman. Aceste liste sînt afișate și pe site-ul Casei Județene de Pensii.

Până la sfârșitul anului, din cele 18 serii de bilete de tratament au fost valorificate 807 bilete, rămânând de valorificat alte 11 serii de tratament. Se știe însă că aglomeratia pentru bilete de tratament există doar în seriile din sezonul primăvară si începutul toamnei, când vremea este mai caldă, din cauza faptului că în unitățile de cazare nu se livrează căldură decât când crapă pietrele de frig.