Dental Alliance
February 6, 2023

Băut la volan a accident o femeie, în Roman

isu
YRY Residence

Acoperisul1

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Islazului, din municipiul Roman.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Roman, se deplasa cu un autoturism pe strada Islazului, ar fi surprins și accidentat, o femeie de 50 de ani, din Roman, care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea părții carosabile.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto implicat în producerea evenimentului rutier și-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști la scurt timp după producerea accidentului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap