Dental Alliance
December 4, 2023

Băuți cu noaptea în cap! Șoferi sub influența alcoolului oprițiîn trafic de polițiști

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, pe bulevardul Decebal, din municipiul Piatra-Neamț, a unui autoturism condus de un tânăr de 42 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

***

În noaptea de 11 octombrie a.c., în jurul orei 01:10 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț  au depistat în trafic, pe strada Dărmănești, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 17:40 polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pângărați  au depistat în trafic, în localitatea Poiana, un moped condus de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap