Dental Alliance
February 6, 2023

Biciclist decedat, după ce a fost lovit de un autoturism, într-o localitate din Neamț

YRY Residence

Acoperisul1

Un biciclist a murit, miercuri la amiază, de un autoturism. Accidentul rutier s-a produs în localitatea Borlești, județul Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, la data de 7 septembrie 2022, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Borlești.

UPDATE ora 16.40: Unitatea medicală a declarat decesul bărbatului de 59 de ani.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 21 ani, din Borlești, conducea un autoturism, pe Drumul Județean 156A, în localitatea Borlești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un biciclist, de 59 de ani, din aceeași localitate, ce se deplasa pe sensul opus.

Ulterior autoturismul în cauză ar fi acroșat un alt autoturism ce se afla staționat și ar fi ieșit în afara părții carosabile, lovind un podeț de beton.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap