Dental Alliance
December 9, 2023

Biroul de presă al PSD Roman: PNL Neamț este, din nou, pe contrasens cu prioritățile nemțenilor!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Rolul reprezentanților aleși de către nemțeni este acela de a promova, întotdeauna, interesele și proiectele destinate acestora. Din păcate, anumiți lideri politici nu înțeleg acest principiu fundamental al politicii și al administrației publice.

Politica trebuie să fie făcută pentru oameni, nu împotriva lor!

De aceea, decizia conducerii PNL Neamț este absolut halucinantă, de neînțeles, cu privire la ordinul pe care l-au dat reprezentanților partidului în Consiliul Județean Neamț de a vota împotriva proiectui legat de o documentație necesară obținerii unor fonduri pentru construirea noului spital de la Neamț.
Conducerea PNL Neamț arată prin această atitudine că pentru ei contează mai mult orgoliul politic, frustările politice pe care le au, punându-le mai presus decât interesul nemțenilor.

De ce s-au opus consilierii județeni ai PNL proiectului care viza o documentație necesară obținerii unor fonduri pentru construirea noului spital de la Neamț? Doar pentru că este promovat de președintele Ionel Arsene? Doar pentru că nu puteau ei să își facă poze și campanie pe baza lui?

Neamțul și nemțenii au nevoie de un spital nou! Acest proiect ar trebui să fie o prioritate pentru toți decidenții politici. Însă, pare-se că el e o prioritate doar pentru PSD Neamț și conducerea Consiliului Județean Neamț.
O astfel de atitudine, precum cea a liberalilor nemțeni, nu poate să rămână nesancționată, iar nemțenii trebuie să știe cum acționează PNL în Neamț!

Biroul de presă al PSD Roman

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap