Dental Alliance
November 28, 2023

Bogdan Dumea: Neamț Art Festival 3

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La Curtea Domnească din Piatra-Neamţ, în perioada 2-4 august, a avut loc un eveniment de excepție marca Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamț, care în colaborare cu Primăria Municipiului Chişinău, Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, Primăria și Consiliul Local Târgu Neamț, Complexul Muzeal Național Neamț, și cu sprijinul Consiliului Județean Neamț, condus de domnul Ionel Arsene au organizat cea de-a III-a ediţie a „Neamţ Art Festival”.
Participanții extrem de numeroși au avut de unde alege metode de relaxare și bună dispoziție:
✅ ateliere creative de meșeșugărit: sculptură în lemn, pictură icoane pe sticlă și țesut margele, prelucrare a sticlei, caligrafie cu tocuri de sticlă
✅ demonstrații active și antrenante: zumba, arte marțiale ju jutsu, dans modern și dans sportiv
✅ urban art: compoziție decorativă cu motive florale,
✅ concerte susținute de: Band-ul Vali Boghean din Republica Moldova, Camerata Chișinău, „Brio Sonores”, Mariana Bulicanu și Aliona Triboi, DJ Manuel Riva.
De asemenea, în marja Neamț Art Festival s-a derulat o prezentare de bijuterii dedicată zeiței Flora. Gala bijuteriilor „Flower Power inspired by nature” organizată în parteneriat cu comunitatea „Loja pasionaților de mărgele” a reunit douăzeci și nouă de creatori de bijuterii din optsprezece localități din România: Galați, Suceava, Constanța, Târgoviște, Corbeanca-Ilfov, Roman, Târgu-Mureș, Petroșani, Timișoara, Rozavlea-Maramureș, Tecuci, Caracal, București, Satu Mare, Iași, Buzău, Oradea și, desigur, Piatra-Neamț. În plus, au fost prezenți patru creatori de bijuterii din afara hotarelor țării, din Armenia, Germania, Italia și Israel.
Felicitări și sincere aprecieri doamnei Carmen Elena Nastasă, energică și entuziastă coordonatoare a manifestărilor din județul Neamț dedicate ideii de frumos și de bine, de artă și cultură, de apropiere sufletească a oamenilor, a celor care vorbim și simțim românește indiferent de ce parte a Prutului ne aflăm.
Vă mulțumim! 🥰

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap