Dental Alliance
December 9, 2023

Bogdan Dumea: România performantă. Tinerii livrează performanță.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Cu emoție și bucurie, am înmânat aseară premiile obținute în cadrul etapei naționale a Olimpiadei de informatică în echipe – „International Informatics Olympiad in Teams – 2023“ precum și a Concursului Pluridisciplinar PROSOFT@NT-2023.
Festivitatea de premiere, desfășurată în sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, ne-a prilejuit tuturor celor prezenți ocazia să-i felicităm pe cei mai buni dintre cei mai buni. Am fost cu toții parte dintr-o poveste frumoasă despre performanță, muncă, tenacitate dar și despre emoții.
Tinerii olimpici sau care aleg să facă performanță sunt cei care, prin talent, geniu și muncă, pot contribui la progresul societății noastre. Sunt convins că numărul celor care reușesc să exceleze la astfel de competiții va crește de la an la an. Afirm asta deoarece în școlile noastre există dascăli care știu să insufle tinerilor pasiunea pentru matematică și informatică.
Prin soluții inovatoare, dragi copii, sunteti cei care puteti sa rezolvați probleme dintre cele mai complicate, grație talentului uriaș cu care ați fost înzestrați. Sper că sunteți însă conștienți că misiunea voastră nu se termină odată cu ceremonia de închidere a acestei olimpiade sau a acestui concurs. Tinerii ca voi sunt cei care vor reuși să găsească în viitor soluții la provocările cu care se confruntă România.
Încă o dată, felicitări câștigătorilor și cinste participanților! Felicitări dascălilor îndrumători și familiilor care-i susțin! Vă îndemn pe toți să duceți acasă ”o părticică” din ceea ce ați descoperit și din frumusețile văzute aici, la noi, în #Neamț”! Felicitări, totodată, Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, doamnei Florentina Luca Moise și întregii echipe de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, pentru organizarea exemplară a competițiilor, precum și domnului Ionel Arsene, presedintele Consiliul Județean Neamț pentru susținere și implicare!
Ambele competiții s-au desfășurat în perioada 1-4 martie. Neamțul a avut drept oaspeți 40 de elevi din toată țara în cadrul olimpiadei și 70 de elevi și 15 profesori însoțitori din România, 8 elevi și 2 profesori din Italia, 15 elevi și 3 profesori din Republica Moldova, în cadrul concursului pluridisciplinar.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap