Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Bogdan Dumea, Secretar De Stat: Am avut privilegiul să fac parte din delegația României în calitate de reprezentant al Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România, la Chicago

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Digitalizarea sănătății făcută corect.
Am avut privilegiul să fac parte din delegația României în calitate de reprezentant al Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România, la #Chicago, unde am discutat cele mai importante subiecte din domeniul sănătății și digitalizării la HIMSS. Acest eveniment a fost o oportunitate valoroasă pentru a dezbate pe marginea celor mai recente inovații și tendințe.
Am discutat, printre altele, despre standardul Health Level Seven (HL7), care facilitează schimbul de informații medicale între furnizorii de servicii de sănătate. De asemenea, am explorat cum inteligența artificială (AI) poate îmbunătăți îngrijirea pacienților și procesele din domeniul sănătății, fără a sacrifica etica și responsabilitatea.
Felicitări Tiberiu Trifan – Consul General, Dr. Diana Loreta Păun – Consilier Prezidențial, Monica Bogodai – Specialist Comercial al Ambasadei SUA și ROCO Chicago pentru implicare.
#DigitalizamCorect Andreea Diana Comanita #HIMSS #HIMSS23

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.