April 17, 2021

BOR se implică în campania pro-vaccinare. Anunțul a fost făcut pe facebook!

Ministerul Sănătății a anunțat, pe pagina de facebook, că Patriarhul Daniel, capul Bisericii Ortodoxe Române, a acceptat să promoveze vaccinul împotriva virusului care provoacă boala COVID.

Deși, la nivelul României, multe fețe preoțești nu sunt de acord cu măsurile luate pentru prevenirea și combaterea noului coronavirus, Patriarhul a anunțat că BOR va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broşură intitulată „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”.

„Încheiem duminica şi această săptămână cu bucurie şi cu multă speranţă pentru creştinii ortodocşi sau catolici din România şi de pe întreaga planetă. Patriarhul Daniel a anunţat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broşură intitulată Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură. 

Papa Francisc a anunţat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viaţa ta, dar pariezi şi cu viaţa celor din jurul tău. Numai împreună, indiferent de religie şi credinţă, vom reveni la normalitate!”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.