Dental Alliance

June 21, 2024

Bucăți de acoperiș luate de vânt în municipiul Roman. Au intervenit pompierii

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice din noaptea trecută forțe și mijloace de intervenție din cadrul ISU Neamț au acționat pentru limitarea efectelor produse astfel:

– în municipiul Roman, pe bulevardul Roman Mușat un echipaj din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru salvare de la înălțime a intervenit alături de SVSU Roman pentru îndepărtarea unor bucăți din acoperișul unui bloc cu patru etaje.
– în localitatea Ruseni, comuna Borlești voluntari din cadrul SVSU Borlești au intervenit pentru îndepărtarea acoperișului unei case care a fost luat de vânt.
– în comuna Bicaz Chei voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei, alături de doi lucrători de la SDN și doi polițiști au intervenit pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe DN 12C.
– în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Independenței un echipaj din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu o autospecială complexă de intervenție a intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut peste firele rețelei electrice.
– în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Mihai Viteazu voluntari din cadrul SVSU Piatra-Neamț au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.