Dental Alliance

Bugetul pentru anul 2023, urmează să fie adoptat!

0
YRY Residence

Pentru a continua proiectele majore de investiții, a începe altele noi – finanțate integral sau parțial de municipalitate, pentru a executa lucrări de reparații și a efectua achiziții necesare, am creionat încă din luna decembrie o viziune preliminară privind construcția proiectului de buget pentru 2023. Este firesc să asigurăm, înainte de toate, continuitatea proiectelor fără întârzieri în implementare, să asigurăm disponibilitatea sumelor pentru cofinanțare și bineînțeles, să urmărim adoptarea bugetului într-un timp cât mai scurt.
În cel mai scurt timp va fi definitivată lista investițiilor noi, după ce vor fi realizate ultimele alocări bugetare, iar întregul proiect de buget va fi supus dezbaterii publice.
Vreau să vă asigur că bugetul va fi construit astfel încât să înglobeze buna funcționare a tuturor serviciilor publice, fie că vorbim despre modernizarea infrastructurii de apă-canal, sănătate, educație, salubritate, iluminat, ordine și siguranță etc. Urmează să demarăm consultările publice – dezbaterile aplicate pe buget cu reprezentanții societății civile, care în fiecare an au fost constructive.
Înainte de a introduce proiectul pe ordinea de zi a ședinței de Consiliul Local, vă voi prezenta o situație clară, în cifre, a ceea ce înseamnă continuitatea dezvoltării municipiului nostru!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap