Dental Alliance
September 26, 2022

Bunuri provenite din furturi, recuperate de polițiști după mai multe percheziții în Neamț și Mureș

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Bunuri susceptibile a fi provenite din infracțiuni de furt calificat au fost descoperite, în urma a cinci percheziții desfășurate la data de 27 aprilie, în județele Neamț și Mureș, totodată  fiind probată activitatea infracțională a unui tânăr din județul Mureș.

În continuarea cercetărilor efectuate în mai multe dosare penale, cu autori necunoscuți sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, la data de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, în colaborarea cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Bicaz și polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mureș au efectuat cinci percheziții domiciliare.

O percheziție a avut loc pe raza localității Grințieș și alte patru percheziții au avut loc pe raza județului Mureș.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit bunuri, susceptibile a fi provenite din infracțiuni de furt calificat, care ar fi avut loc pe raza localităților Grințieș și Hangu, acestea fiind ridicate de poliţişti în vederea indisponibilizării.

Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au probat activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 29 de ani din județul Mureș.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 20.000 lei, creat prin activitatea infracțională a fost recuperat în mare parte de polițiști.

În baza probatoriului administrat, la data de 27 aprilie a.c., persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

La data de 28 aprilie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.