Dental Alliance

Cabinetele medicilor veterinari trec în administrarea primăriilor

0
YRY Residence

Camera Deputaților, a adoptat în calitate de for decizional, proiectul de lege prin care cabinetele veterinarilor trec din administrarea ADS în cea a primăriilor.

Am inițiat în calitate de deputat liberal acest proiect care înseamnă o descentralizare reală și totodată, o mâna de ajutor pentru veterinari.

Conform legii adoptate de Parlament, ADS este obligat să încheie protocolul de primire-predare cu consiliile locale, în termen de 90 de zile, dar și să procedeze la predarea efectivă a clădirilor, terenurilor și anexelor. Primăriile pot închiria aceste imobile, cu obligația de a păstra destinația inițială a acestora.

PNL continuă să fie un adept al descentralizării imobilelor aparținând statului, către autoritățile locale, care sunt cele mai în măsura să administreze imobilele, în folosul comunității.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte Camerei Deputaților

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap