Dental Alliance

June 21, 2024

Cadeții de la CSM Roman triumfă în competiția de box de la Cupa României

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Săptămâna aceasta a fost una plină de triumf și emoție pentru echipa de box a CSM Roman, în cadrul prestigioasei competiții Cupa României, desfășurată la Brăila. Sub îndrumarea antrenorului lor devotat, Radu Otcuparu, cei 6 tineri boxeri au demonstrat că pasiunea și dedicarea lor sunt ingredientele esențiale ale succesului în ring.

🏅 Un moment de glorie l-a avut Stoica Vlăduț, care a cucerit medalia de aur la categoria 38 kg. Performanța sa strălucitoare a confirmat nu doar talentul, ci și determinarea de fier de care dă dovadă.

🥈 Lefter Florin a urmat exemplul colegului său, obținând medalia de argint în aceeași categorie. Demonstrând că spiritul de competiție și camaraderia pot coexista în armonie, Lefter a adus o altă notă de mândrie echipei sale.

🎖️ Nu au fost doar cei doi care au strălucit în ring. Negoiescu Darius, Sîn Vasile Oliver, Plugaru Soni și Benedan Tiberiu au dovedit, fiecare în categoria sa, curajul și efortul de neoprit. Cu locuri de frunte în competiție, acești tineri boxeri și-au etalat abilitățile și dedicarea față de acest sport nobil.

🤝 Mulțumiri vin din partea echipei CSM Roman către toți cei care i-au susținut și încurajat. Succesele acestor sportivi nu sunt doar ale lor, ci și ale întregii comunități. Împreună, continuă să luptăm, să învățăm și să creștem, iar provocările care urmează vor fi întâmpinate cu capul sus și mănușile pregătite!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.