Dental Alliance
March 1, 2024

”Cadouri” de la polițiștii nemțeni pentru mai multe infracțiuni rutiere

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au depistat, pe strada Ștefan cel Mare, în localitatea Târgu-Neamț, un autoturism,  condus de un tânăr, de 18 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise. Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

***

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier-BDNE Roman au depistat pe DN 2, în localitatea Săbăoani, un autoturism, condus de un bărbat, de 64 de ani, din Roman. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat, în localitatea Săvinești, un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din Gherăești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, bărbatul în cauză nu deține drept de a conduce pentru nicio categorie de vehicule.

***

În noaptea de 27 decembrie a.c., în jurul orei 02:50, polițiștii din Bicaz au depistat pe DN12C, în localitatea Tașca, un autoturism, condus de un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.