Dental Alliance
September 27, 2023

Camera de Comerț și Industrie Neamt și Soft Net Cosulting invită IMM-urile la un seminar dedicat accesării fondurilor nerambursabile asociate PNRR

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Pe data de 10 mai 2023, la ora 12.00, Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ, împreună cu  Soft Net Consulting, vă invită la seminarul practic ”Oportunități Digitalizare 2023” dedicat accesării de finanțare nerambursabilă prin programe asociate PNRR. Programul Digitalizare IMM (cu un buget total de 345 milioane euro) se va închide în 30 iunie 2023 şi oferă acces la sume de până la 100.00 de euro pentru investii în tehnologie informatică şi digitalizare. Pe lista cheltuieli eligibile se afla: sisteme informatice de Gestiune ERP şi CRM, platforme de eCommerce, echipamente IT (calculatoare, servere ), soluţii pentru gestiune depozite, site-uri de prezentare, soluţii de email şi colaborare.

Companiile mici și mijlocii din județul Neamț au șansa să facă pasul spre digitalizare şi să se modernizeze cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile. Soft Net Consulting va oferi asistență tehnică oricărui solicitant pentru a identifica tehnologiile de care aveți nevoie în activitate şi a le transpune într-un proiect pentru acest program. Compania are peste 20 de ani de activitate în domeniul IT şi peste 800 de implementări.

Seminarul va avea loc pe 10 mai în Roman, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Roman, de la ora 12:00.  La întâlnire participă Dorin Andreica, Managing Partner Soft Net Consulting și Cosmin Avram, Business Development Manager Soft Net Consulting. Accesul la seminar este liber, dar pentru că sala are doar 30 de locuri, confirmați participarea cât mai repede posibil.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap