Dental Alliance

June 16, 2024

Campania de bugetare participativă “Pentru Roman” s-a încheiat, iar proiectul “Pump track Roman” a fost desemnat câștigător, întrunind cel mai mare număr de voturi!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Pentru că romașcanii și-au arătat dorința de a avea în oraș un loc special dedicat sporturilor pe roți, care să ofere distracție și adrenalină tuturor celor pasionați, proiectul va fi implementat de Primăria Municipiului Roman.
Acesta constă într-un traseu amenajat special, dotat cu rampe și curbe, care va permite bicicliștilor, skaterilor și pasionaților de role să se bucure de o experiență unică și să-și îmbunătățească abilitățile.
Pentru această investiție care va promova un stil de viață sănătos și activ este alocată suma de 250.000 lei. Îmi doresc să oferim tinerilor și adulților un spațiu sigur și modern în care să-și petreacă timpul liber, să socializeze și să se dezvolte prin practicarea sporturilor pe roți.
Mă bucur că am putut demonstra prin intermediul campaniei “Pentru Roman” că puterea de a face schimbări și de a implica cetățenii în luarea deciziilor este în mâinile tuturor. Vă asigur că vom lucra cu dedicare pentru implementarea proiectului, într-o zonă care se pretează pentru o astfel de amenajare.
Felicitări romașcanului care a propus proiectul câstigător! Mulțumesc tuturor pentru participarea activă și pentru că ne-ați arătat că sunteți interesați de dezvoltarea comunității noastre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.